שפכי תעשייה

  •   תכנון מתקנים לטיפול בשפכים תעשייתיים למפעלי מזון.
  • תכנון, התקנה ותחזוקה שוטפת של מתקנים לבקרת ותיקון pH.
  •   ביצוע סקרי שפכים מפורט לקניונים, מרכזי קניות, מתחמי אוכל ובילוי. במתקני הייצור, תוך אפיון זרמים איכותי וכמותי.
  •  הכנת פרשה טכנית לטיפול בשפכים עבור מפעלי מזון, קניונים, מתחמי אוכל, מסעדות,   אולמות אירועים, בתי דיור מוגן וכד' לצורך קבלת אישור איכות הסביבה לרישיון עסק.
  • הכנת פרשה טכנית לטיפול בשפכים או אגירת שפכים (מוסך יבש) עבור מוסכים – לצורך קבלת אישור איכות הסביבה לרישיון עסק.
  •   ביצוע סקרי עלות תועלת לפתרונות טכנולוגים הנדסיים שונים, ובחינתם בהיבט הרגולטורי.
  •   ייעוץ הנדסי להפרדת זרמים במקור, מחזור וטיפול בהם.
  •   בדיקת יעילות מתקנים לטיפול בשפכים בהתאם לטכנולוגיה המתאימה והאילוצים  הרלוונטיים הסביבתיים.
  •   ליווי מפעלים ועסקים בתחום ההנדסה הסביבתית בכל הקשור בטיפול בשפכים, לצורך שמירת איכות השפכים בתקן המותר של תאגידי המים.
דילוג לתוכן